Курылёв В.О., Тупельняк О.Л., Колесников В.А. Использование нанодобавок при производстве ответственных частей оборудования пищевых производств // Збірник тез наукових доповідей міжнародної науково-практичної конференції наукової молоді і студентів “Сучасні проблеми розвитку легкої і харчової промисловості“, (3-4 листопада 2010 року в СНУ ім. В. Даля). - Луганськ: вид-во СНУ ім. В. Даля, 2010. – С. 24 - 25.
Використання нанодобавок при виробництві відповідальних частин обладнання харчових виробництв
The use of nano-additives in the production of critical parts of food production equipment
Ключевые слова: нержавеющая сталь, наноструктурированная сталь, AISI 304, AISI 316.
Ключові слова: нержавіюча сталь, наноструктурована сталь, AISI 304, AISI 316.
Key words: stainless steel, nanostructured steel, AISI 304, AISI 316.
https://www.researchgate.net/publication/338509676_Kurylev_VO_Tupelnak_OL_Kolesnikov_VA_Ispolzovanie_nanodobavok_pri_proizvodstve_otvetstvennyh_castej_oborudovania_pisevyh_proizvodstv_Zbirnik_tez_naukovih_dopovidej_miznarodnoi_naukovo-prakticnoi_konfe
|